Skip to content

Bedankbrief Huh Ho Bum

Beste Nederlandse mensen van Stichting De Zwervende Zwaluwen.

Ik was 2 jaar toen ik in het gehandicaptenhuis ben opgevangen. Ik was een weeskind dat van plek naar plek ging, totdat mijnheer Lee voor mij ging zorgen. Ik ben nu groot en zit op de Yanbian Universiteit.

Dankzij jullie kan ik gelukkig studeren. Als ik niet door jullie zou zijn geholpen, zou dat nooit mogelijk zijn geweest voor mij. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle hulp, steun en liefde die jullie vanuit Nederland aan mij geven. Dat geeft mij kracht en sterkte om door te gaan.
Vanaf mijn jonge jaren hebben jullie mij altijd geholpen. Ik zal daarom goed studeren om een bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving. Jullie zijn mijn voorbeeld om altijd het goede te doen.

Ik wens iedereen goede gezondheid en het beste voor 2023.

Hartelijke groet van Huh Ho Bum

Back To Top