Skip to content

Bedankbrief van Lee Dzeh Rak

Beste Nederlandse mensen,

Toen ik op de basisschool in groep 3 zat ben ik binnen 1 jaar allebei mijn ouders en mijn oudere broer verloren. Binnen 2 maanden was ik een wees. Gelukkig mocht ik in het gehandicaptenhuis komen wonen.

Ik ben in augustus 2022 naar de universiteit in Guangzou gegaan om daar economie te gaan studeren. Ik heb geen zorgen over kleding en eten. Dankzij jullie hulp heb ik genoeg en kan ik rustig slapen. Nu ben ik groot en zal ik jullie altijd heel dankbaar zijn voor alle liefde en steun die jullie mij vanuit Nederland hebben gegeven.
Ik zal in de toekomst heel goed studeren, zodat ik aan jullie mijn liefde en dankbaarheid kan laten zien.

Ik wens jullie een heel gelukkig nieuwjaar in 2023.

Hartelijke groet van Lee Dzeh Rak

Back To Top