skip to Main Content

Vertaling brief van Opvanghuis “Welzijn door Liefde” 2-11-2020

Beste Nederlandse mensen,

Ik ben zo dankbaar dat wij al vele jaren hulp krijgen van jullie voor ons opvanghuis.
We zorgen nog steeds voor oudere mensen, gehandicapte ouderen, gehandicapte kinderen en studenten.

Ik heb pas een operatie achter de rug. Een paar jaar geleden is er een pin in mijn arm gezet en vorig jaar heb ik mijn enkel gebroken en ook daarin was een pin gezet. Ik heb lang gewacht om deze eruit te laten halen, maar nu moest het echt gebeuren. Na de operatie moet ik een half jaar heel voorzichtig zijn en kan alleen wat licht werk doen.

Door jullie hulp is de brug zover hersteld dat er weer een auto overheen kan. De hulp die ik gekregen heb bij het bouwen van de stal voor de koeien is heel belangrijk geweest. De koeien hebben nu een goed leven.
De bouw van de huizen is nog niet helemaal klaar. Dat moet nog afgemaakt worden.
In het verleden hebben we van jullie een auto en een tractor gekregen. Daar heb ik heel veel mee gedaan.

Toen ik heel erg in de problemen zat zijn de Nederlandse mensen als engelen naar mij toe gekomen en dat heeft mij sterk gemaakt en kracht gegeven. Ik ben daar heel erg dankbaar voor. Jullie zijn altijd in mijn hart.

Ik hoop dat we in de toekomst samen nog veel goed werk kunnen doen.

Het personeel en de bewoners van Opvanghuis

“Welzijn door Liefde” wensen alle mensen die ons helpen gezondheid en zegen toe.

Hartelijke groeten van,
Directeur Han Chul Bum.

Back To Top